Het einde nadert: Deadly Apocalypse Week bij Syfy

Op weg naar nieuwjaar ontketent Syfy een hele verzameling aan films vol actie waarbij je hart gegarandeerd sneller zal gaan kloppen. Het startschot voor al dit tumult wordt gegeven door Infected, met Gil Bellows (Ally McBeal) als journaliste die verwikkelt raakt in een strijd om een invasie door buitenaardse wezens te voorkomen. Daarna wordt de actie nog heviger als vechtsport superster Mark Dacascos probeert de Aarde te redden van totale vernietiging door een dodelijke zonnestorm in Solar Attack.

Dan wordt verder Stonehenge Apocalypse met Misha Collins (Supernatural) uitgezonden; het denkbeeldig verhaal van de opgraving van een algeheel vernietigingsapparaat van onder het mysterieuze en eeuwenoude Stonehenge. Voeg aan dit alles nog toe The Hive, Meteor, Alien Siege en Invasion of the Body Snatchers en je hebt een hele week vol vermaak met als thema ‘het einde van de wereld’ om het nieuwe jaar te verwelkomen.

infected
Infected maandag 27 december 20:30u
Sci-fi thriller 2008. Twee verslaggevers stuiten op het verhaal van de eeuw als de burgemeester vermoord wordt door een man die denkt dat de aliens eraan komen.

Solar Attack dinsdag 28 december 20:30u
Sci-fi thriller 2006. Een kolossale uitbarsting van sterrenmassa steekt de hemel in brand en bedreigt het leven op aarde. De VS roept Lucas Foster op om ons allen te redden!

The Hive woensdag 29 december 20:30u
Scifi 2008. Kriebelende chaos, een zwerm mieren wordt intelligent en krijgt een dodelijke honger. Soldaten en wetenschappers zitten in een nauw parket.

Invasion of the Body Snatchers woensdag 29 december 23:50u
Horror 1978. Remake van de klassieke paranoïde film uit de jaren 1950, waarin mensen geleidelijk worden vervangen door aliens. 
 

Meteor donderdag 30 december 20:30u
Syfy Universal - Imagine GreaterSci-fi 1979. Sean Connery, Natalie Wood en Martin Landau spelen in deze rampenfilm uit de jaren 70 waarin een asteroïde de Aarde en al haar inwoners dreigt te verpletteren.

Alien Siege vrijdag 31 december 20:30u
Sci-fi actie 2005. Vijandige aliens dalen af naar de Aarde om menselijk bloed te vergaren. Wat volgt is een wild gevecht om te overleven.

Stonehenge Apocalypse zaterdag 1 januari 20:30u
Sci-fi actie 2010. Als wetenschappers onder Stonehenge een eeuwenoude machine ontdekken, stellen ze hierbij onbewust een hele aaneenschakeling rampzalige gebeurtenissen in werking.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie