Grindhouse in Amsterdam en Utrecht: Dear God No!

Grindhouse dear god no!In augustus vorig jaar schreven we al over de grindhouse Dear God No! De film is deze maand twee keer in Nederland te zien. Sterker nog: de Europese premiere van Dear God No! vindt plaats in Nederland. Enthousiast? Dat mag, je bent nu de enige, oorspronkelijk zou deze plaats vinden in het ACU café in Utrecht, vanwege het grote animo is er een extra (en eerdere vertoning) in het Kriterion Amsterdam gepland.

De criminele motorbende ‘The Impalers’ (The one percent of the one percenters) gaan de strijd aan met een rivaliserende motorbende. Al snel ontstaat er een bloedbad. De leden die het overleeft hebben zoeken hun toevlucht in een afgelegen hut diep in de bergen van Noord-Georgia. Ze besluiten een huis binnen te vallen, maar raken daardoor enorm in de problemen. De motorrijders ontdekken een onschuldig meisje dat opgesloten zit in het huis. Zij blijkt de sleutel te zijn van het geheim dat in de kelder herbergt. Volledig geschoten op 16 MM film, CGI is overrated!

Wanneer?
8 maart 21:30u in Kriterion Amsterdam, kaarten kosten €8,50 (of minder naar gelang de kortingen)
13 maart 20:30u in ACU Utrecht, toegang een donatie

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robbert
Robbert
11 jaren geleden

Ik heb medelijden met iedereen die hier geld aan uitgegeven heeft of dat nog gaat doen. Wat een tenenkrommende boutfilm is dit!

Willem
Willem
11 jaren geleden

Heb al een DVD Screener gezien van deze film.
Tja, eerlijk gezegd met verbazing naar zitten kijken.
Al heel wat goed en slechte horrorfilms gezien in 30 jaar tijd, en je denkt dat je het allemaal wel gezien hebt, maar het kan nog slechter…
Werkelijk bagger uit de amateur fabriek.
Het acteren van deze “meesteracteurs” valt nog het meeste op, als je het een cijfer moest geven tussen de een en de tien, dan halen ze bij lange na de een nog niet.
Film probeert te schokken maar door het amateuristische gekloot alleen maar lachwekkend.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x