Serie Death Valley vanaf 5 februari op MTV Nederland

mtv nl - death valleyDe horror-komedie serie Death Valley is vanaf 5 februari, elke zondag opm 22.45 uur, op MTV te zien. Deze serie  richt zich op de speciale tak van de Los Angeles Police Department – bekend als de Undead Task Force – dat op  zombies, vampieren en weerwolven in de San Fernando Valley jaagt.

Terwijl wetenschappers verwoed zoeken naar een antwoord op wat de oorzaak van de uitbraak, is het Undead Task Force verantwoordelijk voor het uitroeien van deze monsters, of op zijn minst zorgen dat ze de vallei niet uitkomen. Een gedurfde cameraploeg maakt een documentaire over de geplaagde San Fernando Valley, de wetenschappers en het Undead Task Force.

In de serie Death Valley, dat afwisselt tussen humor en horror, spelen sterren als Caity Lotz (Mad Men), Tania Raymonde (Lost) en Charlie Sanders (Funny or Die The Big Dog) met een productieteam van Austin lezen, Julie Kellman Eric Weinberg, Tim Healy en Tony DiBari.

Death Valley zit vol humor, non-stop spanning, achtervolgingen, bloederige afslachtingen en bijzondere figuren. De zombies zijn smerig, gemeen en brutaal, de vampier zijn gevaarlijk, machtig en slim en de weerwolven zijn beestachtig en gestoord. Van prostituees die alles doen voor bloed tot verkeersopstoppingen vol zombies, je ziet het allemaal in de nieuwe MTV-serie Death Valley!

Death Valley vanaf 5 februari elke zondag om 22.45 uur op MTV!

Interessant artikel?

1 gedachte over “Serie Death Valley vanaf 5 februari op MTV Nederland”

Plaats een reactie