Death’s Hangover nu beschikbaar in de Nintendo e-shop

Vakantie voorbij maar nog geen zin om weer serieus te doen? Dan is een spelletje Death’s Hangover perfect voor jou! Gemaakt door Qubicgames en Retro Army Limited en is sinds gisteren te verkrijgen in de e-shop voor 5 euro. De game is ook voor PC te krijgen.

Deze ball en bat-type spel (denk aan Arkanoid en je weet wat ik bedoel) doet het oude arcade gevoel weer herleven, maar dan met het duistere randje waar wij ons zo lekker bij voelen. De Dood heeft een kater van het feest van gisteren, maar wat nog erger is, Dracula heeft zielen van hem gestolen. Magere Hein heeft snel twee dode krijgers nodig en de eerste twee die zich aandienen zijn de klos. Deze hebben de niet geringe taak deze zielen weer terug krijgen bij de rechtmatige eigenaar en mocht dat niet lukken, dan maakt de Dood ze eigenhandig nog eens een keer dood.

De taak lijkt simpel, maak alle vijanden dood in het grote kasteel met een bal. De bal is het laatste wapen dat je hebt, dus wees er zuinig op. De moeilijkheid zit het meer in de hoeveelheid vijanden die je op je zelf te kiezen pad tegenkomt. Het mysterieuze kasteel heeft meerdere gangen en verschillende routes die je kan nemen, geheime kamers om te ontdekken en verschillende level- en eindbazen om te verslaan. Maar net als in eerder genoemde Arkanoid, zijn hier eenzelfde soort power-ups die de bal en het plankje beïnvloeden.

Nog meer kenmerken van het spel:

  • Een uitgebreide editor om zelf je levels mee te maken
  • speel in coop met een vriend om zo Dracula niet alleen onder ogen te komen
https://www.youtube.com/watch?v=Z8OHRKK_Yxg

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie