In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer voor Deliver us from Evil

Deliver us from Evil (Trailer NL)

deliver_us_from_evil_02037776_ps_1_s-lowIn Deliver Us From Evil onderzoekt Ralph Sarchie (Eric Bana), een politieagent in New York, een aantal verontrustende en onverklaarbare misdrijven. Hij wordt geholpen door een onconventionele priester (Edgar Ramirez) die gespecialiseerd is in de rituelen van het excorcisme. Samen proberen ze beangstigende en demonische misdaden te bestrijden. Geïnspireerd op het boek van Ralph Sarchie waarin hij real-life cases beschrijft uit zijn tijd als politieagent in New York.

‘Deliver us from Evil’ is geregisseerd door Scott Derrickson en geproduceerd door Jerry Bruckheimer. De horrorfilm draait vanaf 18 september in de Nederlandse bioscopen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

2 gedachten over “Trailer voor Deliver us from Evil”

  1. Gisteren gekeken, maar wát een film. Wel een paar van die ‘goedkope’ schrikeffecten door beeld en (hoog en) hard geluid, maar vooral in de eerste 3 kwart van de film wordt de onderhuidse spanning flink opgebouwd. Het einde is een beetje afgeraffeld en onverklaarbaar, maar dat mag de pret niet deren.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

//