Trailer voor Deliver us from Evil

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

deliver_us_from_evil_02037776_ps_1_s-lowIn Deliver Us From Evil onderzoekt Ralph Sarchie (Eric Bana), een politieagent in New York, een aantal verontrustende en onverklaarbare misdrijven. Hij wordt geholpen door een onconventionele priester (Edgar Ramirez) die gespecialiseerd is in de rituelen van het excorcisme. Samen proberen ze beangstigende en demonische misdaden te bestrijden. Geïnspireerd op het boek van Ralph Sarchie waarin hij real-life cases beschrijft uit zijn tijd als politieagent in New York.

‘Deliver us from Evil’ is geregisseerd door Scott Derrickson en geproduceerd door Jerry Bruckheimer. De horrorfilm draait vanaf 18 september in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
9 jaren geleden

Gisteren gekeken, maar wát een film. Wel een paar van die ‘goedkope’ schrikeffecten door beeld en (hoog en) hard geluid, maar vooral in de eerste 3 kwart van de film wordt de onderhuidse spanning flink opgebouwd. Het einde is een beetje afgeraffeld en onverklaarbaar, maar dat mag de pret niet deren.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x