Nieuwe Japanse horrorgame Ikai in de maak, demo beschikbaar

De Spaanse ontwikkelaar Endflame heeft een Japanse horrorgame in de maak, waar wij misschien wel op zaten te wachten. Deze psychologische horror is geïnspireerd door de Japanse legende van Ikai, een term wat staat voor ‘spook’, of ‘iets bovennatuurlijks’. Wie had dat gedacht.

In Ikai speel je Naoko, een priesteres in een Japanse tempel. Naoko ontvangt een verontrustende brief van haar familie en ze verlaat haastig de tempel die ze onbewaakt achterlaat. Eenmaal buiten de tempel verliest ze haar bewustzijn en word ze wakker in een nu door geesten bewoonde heilige plek. De schaduwen komen tot leven en ze moet vechten voor haar leven, want de Yokai willen haar ziel.

Het spel heeft nog geen releasedatum, maar word ergens in 2021 verwacht. Er is wel al een demo te downloaden, die vind je hier. De trailer geeft een lekkere, creepy vibe af als je het mij vraagt. Oordeel zelf hieronder.

Ikai [異界] - Prototype Trailer (old)

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x