DeNachtvlinders.nl is 2 jaar! 15 smakelijke horrortaarten

Twee jaar geleden besloten we het gewoon te doen; een Nederlandse nieuwssite over horror starten. Al een aantal jaar liepen Frank en ik (Laura) met het idee rond om iets met horror, griezelig en bovennatuurlijke ‘dingen’ te doen. Hoe leuk zou het zijn om je hobby naar een hoger level te tillen. We misten alleen de vorm waarin we het konden gieten (een tv-programma? een magazine? losse webitems?) Uiteindelijk hebben we gekozen voor een nieuwssite, omdat we hierin de meeste ideeën kwijt konden, maar ook omdat we vonden dat we iets konden toevoegen aan het Nederlandse en Belgische horrorlandschap.

Nu, twee jaar later, merken we dat er steeds meer mensen geïnteresseerd raken naar onze website en dan de groep van trouwe lezers groter en groter groeit: Bedankt!!
DeNachtvlinders.nl zou niet mogelijk zijn zonder onze enthousiaste redacteuren. Applaus voor Filip, Bloody Mary, Edgar, Joost, Johan, Kim, Miriam, Max, Nils, Don Julio, Carlo, Nikky, William A. Fisher, Emiel en Martijn.

Op naar nog vele jaren vol griezelfilms, spannende boeken, bloedstollende games, bloederige comics en raadselachtige interviews.

Om onze 2 jaar te vieren hebben we een creepy taartcollectie voor jullie verzameld! Digitaal smulse!
(Klik voor de hele afbeelding)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

9 gedachten over “DeNachtvlinders.nl is 2 jaar! 15 smakelijke horrortaarten”

  1. Gefeliciteerd! 😀 Ik sluit me aan bij S.; ga zo door! De Nachtvlinders is een supergave (nieuws)site 🙂 Zitten jullie zelf ook aan een horrortaart?

    Beantwoorden

Plaats een reactie