Derde Annabelle-film heet ‘Annabelle Comes Home’

New Line Cinema heeft bekend gemaakt dat het derde deel in de Conjuring-spinoffreeks ´Annabelle´ de titel Annabelle Comes Home heet. New Line Cinema kondigde dit aan met een video, die je hieronder kunt bekijken.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Annabelle Comes Home gaat opnieuw over de bezeten pop genaamd Annabelle.  Eerder verschenen al in de filmreeks Annabelle (2014) en de prequel Annabelle: Creation (2017). Ditmaal speelt het verhaal zich echter af in de tijd dat de pop in het bezit was van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren,  uit  de Conjuring-films. Mckenna Grace zal de rol spelen van de 10-jarige Judy Warren, dochter van Ed en Lorraine Warren, die samen met haar twee babysitters door de demonische pop wordt achterna gezeten nadat zij het naar hun occult museum hebben gebracht. Madison Iseman en Katie Sarife spelen Judy Warren’s babysitters.

Afbeeldingsresultaat voor annabelle comes home

Gary Dauberman (scriptschrijver van The Nun) maakt met Annabelle Comes Home zijn regiedebuut. Hij schreef ook de hitfilm IT en werkt aan het vervolg IT Chapter Two. James Wan (regisseur van The Conjuring) produceert opnieuw.

De opnames van Annabelle Comes Home werden eind vorig jaar afgerond. Dat betekent dat je Annabelle komende zomer in de bioscoop mag verwachten. De film is vanaf 4 juli a.s. te zien in de Nederlandse bioscopen. The Conjuring 3 staat op de planning voor 2020.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie