Nieuwe trailer en details van J.J. Abrams’ SUPER 8

super 8 cameraLangzaam wordt het mysterie rond die nieuwe film van J.J. Abrams en Steven Spielberg kleiner, Universal geeft beetje bij beetje meer details vrij.

In de zomer van 1979 als zes kinderen in een dorpje in Ohio met een Super8-camera een eigen zombiefilm maken, zijn ze plotseling getuige van een verschrikkelijk treinongeluk. Met een lopende camera zien de kinderen iets uit het wrak ontstappen, iets onmenselijks. Kort na het ongeluk verdwijnen er mensen spoorloos (haha) en vinden er meerdere onverklaarbare dingen plaatst. De lokale politie tast in het duister, vertellen de kinderen wat ze hebben gefilmd?

In Super 8 spelen Elle Fanning, Kyle Chandler, Ron Eldard, Noah Emmerich, Gabriel Basson, Joel Courtney, Ryan Lee, Zach Mills en Amanda Michalka. Super 8 draait vanaf 11 augustus in de Nedelandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Nieuwe trailer en details van J.J. Abrams’ SUPER 8”

 1. Hehe, die woordgrap 😛

  Eindelijk wat meer informatie over waar de film nou over gaat, zonder meteen alles te verklappen 🙂 Jammer dat we nog vijf maanden moeten wachten.

  Beantwoorden
 2. Ja, ik word soms ook gek van de tijd die zit tussen de trailer en de eigenlijke release in de cinema. Maar 2O11 lijkt me wel een lekker filmjaar te worden 🙂

  Beantwoorden
  • Gelukkig zien we steeds vaker dat films overal tegelijkertijd uit komen. Maar inderdaad er komen nog veel goede films aan 😀

   Ja sorry, die woordgrap is wat flauw 😉

   Ik hoop echt dat ze niet meer van deze films gaan verklappen, het mysterieuze is nu al een beetje weg 🙁

   Beantwoorden

Plaats een reactie