Nieuwe trailer en details van J.J. Abrams’ SUPER 8

super 8 cameraLangzaam wordt het mysterie rond die nieuwe film van J.J. Abrams en Steven Spielberg kleiner, Universal geeft beetje bij beetje meer details vrij.

In de zomer van 1979 als zes kinderen in een dorpje in Ohio met een Super8-camera een eigen zombiefilm maken, zijn ze plotseling getuige van een verschrikkelijk treinongeluk. Met een lopende camera zien de kinderen iets uit het wrak ontstappen, iets onmenselijks. Kort na het ongeluk verdwijnen er mensen spoorloos (haha) en vinden er meerdere onverklaarbare dingen plaatst. De lokale politie tast in het duister, vertellen de kinderen wat ze hebben gefilmd?

In Super 8 spelen Elle Fanning, Kyle Chandler, Ron Eldard, Noah Emmerich, Gabriel Basson, Joel Courtney, Ryan Lee, Zach Mills en Amanda Michalka. Super 8 draait vanaf 11 augustus in de Nedelandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Hehe, die woordgrap 😛

Eindelijk wat meer informatie over waar de film nou over gaat, zonder meteen alles te verklappen 🙂 Jammer dat we nog vijf maanden moeten wachten.

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Ja, ik word soms ook gek van de tijd die zit tussen de trailer en de eigenlijke release in de cinema. Maar 2O11 lijkt me wel een lekker filmjaar te worden 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x