Developer Techland geeft eindelijk update rondom Dying Light 2

Ontwikkelaar Techland komt eindelijk na lang stilzwijgen met nieuwe informatie omtrent de ontwikkeling van hun nieuwe game Dying Light 2. Na lang niets van ze gehoord te hebben en steeds meer geruchten die de kop opstaken over slecht management en dergelijke, moesten ze wel de stilte doorbreken. Helaas komen ze met een heel kort verhaal waarin ze eigenlijk nog niet zo veel zeggen.

In de korte video hieronder en gaat vooral over dat wij nog even moeten vertrouwen op de studio, dat juist dat hun motiveert en dat ze druk bezig zijn, zeker in deze moeilijke periode van onzekerheid en restricties. Hiermee doelen ze uiteraard op het niet bijelkaar kunnen komen door de pandemie. Vergeet ook niet dat het een heel groot en complex project is en dat ze er zeker van zijn dat het precies wordt zoals zij het in gedachten hebben. Ze krijgen online flink wat stevige kritiek te verduren, maar willen toch laten weten dat ze progressie maken met een klein stukje nieuw materiaal aan het eind.

Sommigen zullen blij zijn met een teken van leven, maar anderen zullen zich toch af blijven vragen waarom er geen duidelijkheid werd gegeven over de eerder genoemde geruchten. Informeren dat de geruchten niet waar zouden zijn, of berustten op een misverstand, zou mijns inziens wat meer vertrouwen hebben gegeven. Behalve een jaartal (2021) weten we eigenlijk nog niet zo veel. Voor vragen hebben ze wel hun discord open gezet, dus daar kan je terecht. Dat is dan nog iets.

Dying Light 2 Update - March 2021

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie