Dexter 3 vanaf 10 mei dagelijks bij VPRO

Dexter serie 3 vproHet derde seizoen van bloedspetteranalist en seriemoordenaarmoordenaar Dexter Morgan wordt van 10 tot 25 mei werkdagelijks uitgezonden bij de VPRO.

In het derde seizoen vermoord Dexter voor het eerst een onschuldig slachtoffer, raakt hij bevriend met de broer ervan, blijkt Rita zwanger te zijn én wordt de strijd aangegaan met The Skinner.

Seizoen 2 en 4

Het tweede seizoen van Dexter wordt op dit moment uitzonden bij de VPRO en aanstaande vrijdag is de 11 aflevering.
Left Turn Ahead: Dexter probeert letterlijk en figuurlijk kogels te ontwijken. Lila probeert Dexter te chanteren in een laatste poging hem voor zich te winnen. Maar dan ontdekt Dexter iets over haar wat hun relatie radicaal verandert.
Het vierde seizoen wordt op dit moment uitgezonden op 13th Street, met aanstaande maandag de bloedspannende slotaflevering: The Getaway.

Seizoen 5 in september in Amerika

Aan het volgende deel is wordt dit moment nog geschreven en gaat in juni productie, pas op 26 september 2010 zal de eerste aflevering van het vijfde seizoen worden uitgezonden op het Amerikaanse Showtime kanaal. Wanneer het vervolgens in Nederland te zien zal zijn is nog onbekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MichaelMinneboo
MichaelMinneboo
13 jaren geleden

Heb hem al gezien, maar toch…

Govert
Govert
12 jaren geleden

Ben echt onwijs benieuwd naar dit seizoen !!

4 was tot nu toe echt het beste maar hoop dat 5 ook redelijk in die buurt zal gaan komen!!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x