Dexter 3 vanaf 10 mei dagelijks bij VPRO

Dexter serie 3 vproHet derde seizoen van bloedspetteranalist en seriemoordenaarmoordenaar Dexter Morgan wordt van 10 tot 25 mei werkdagelijks uitgezonden bij de VPRO.

In het derde seizoen vermoord Dexter voor het eerst een onschuldig slachtoffer, raakt hij bevriend met de broer ervan, blijkt Rita zwanger te zijn én wordt de strijd aangegaan met The Skinner.

Seizoen 2 en 4

Het tweede seizoen van Dexter wordt op dit moment uitzonden bij de VPRO en aanstaande vrijdag is de 11 aflevering.
Left Turn Ahead: Dexter probeert letterlijk en figuurlijk kogels te ontwijken. Lila probeert Dexter te chanteren in een laatste poging hem voor zich te winnen. Maar dan ontdekt Dexter iets over haar wat hun relatie radicaal verandert.
Het vierde seizoen wordt op dit moment uitgezonden op 13th Street, met aanstaande maandag de bloedspannende slotaflevering: The Getaway.

Seizoen 5 in september in Amerika

Aan het volgende deel is wordt dit moment nog geschreven en gaat in juni productie, pas op 26 september 2010 zal de eerste aflevering van het vijfde seizoen worden uitgezonden op het Amerikaanse Showtime kanaal. Wanneer het vervolgens in Nederland te zien zal zijn is nog onbekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Dexter 3 vanaf 10 mei dagelijks bij VPRO”

  1. Ben echt onwijs benieuwd naar dit seizoen !!

    4 was tot nu toe echt het beste maar hoop dat 5 ook redelijk in die buurt zal gaan komen!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie