Dexter keert 3 januari terug bij de VPRO met nieuw seizoen ‘New Blood’!

Dexter: New Blood vanaf 3 januari op NPO3

Eerder dit jaar schreven we al dat de kans aanwezig was dat Dexter zal terugkeren bij de VPRO. Nu is dat bevestigd! Begin volgend jaar zal de reboot-reeks Dexter: New Blood te zien zijn bij deze publieke omroep. Sterker nog, echter liefhebbers hoe niet eens zo lang te wachten, vlak voor de kerstdagen zal de dramaserie al te zien zijn bia NPO Plus!

Dexter: New Blood speelt zich zo’n 10 jaar af na het einde van de vorige serie. Dexter Morgan is verhuisd naar het fictieve stadje Iron Lake, New York, waar hij als plaatselijke winkelier zijn identiteit verbergt onder de naam Jim Lindsay [een duidelijke knipoog naar de schrijver van de Dexter-boeken Jeff Lindsay. red]. Hij heeft een relatie met Angela Bishop, de politiechef van de stad, en heeft zijn drang tot het seriemoorden onderdrukt. Een reeks incidenten rond Iron Lake zorgt ervoor dat Dexter vreest dat de “donkere passagier” in hem zich opnieuw zal openbaren.

Een flink deel van de originele cast keert terug voor Dexter: New Blood. Naast Dexter-acteur Michael C. Hall zijn dan ook ook Jennifer Carpenter als Debra Morgan en John Lithgow als Arthur Mitchell. Verder zijn er rollen voor Clancy Brown als Kurt Caldwell, Julia Jones als Angela Bishop, Alano Miller als Logan, Johnny Sequoyah als Audrey, Jack Alcott als Harrison Morgan / Randall en David Magidoff als Teddy

De VPRO schrijf op Instagram:”Je favoriete seriemoordenaar is terug; Dexter! Vanaf 3 januari is ‘Dexter: New Blood’ elke werkdag te zien op @NPO_3. En voor wie daar niet op kan wachten: NPO Plus-abonnees kunnen al vanaf 20 december online hun bloeddorst lessen.”

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Dexter keert 3 januari terug bij de VPRO met nieuw seizoen ‘New Blood’!”

Plaats een reactie