Dexter seizoen 5 in Nederland bij 13th Street en VPRO

Het vierde seizoen van Dexter is nog maar net met een schokkende twist afgelopen bij de VPRO op Ned3, maar op het volgende seizoen hoeven we gelukkig niet heel lang te wachten. Vanaf maandagavond 24 januari 20.30 uur wordt het vijfde seizoen Dexter wekelijks uitgezonden op 13th Street. De VPRO zal waarschijnlijk pas vanaf mei 2011 het vijfde seizoen gaan uitzenden.

Dexter seizoen 5 volgt het vorige seizoen direct op, Dexter Morgans (Michael C. Hall) leven staat op zijn kop, hij voelt voor het eerst in zijn leven ‘schuld’. Ook Debra (Jennifer Carpenter) krijgt het niet makkelijk, maar zal dit seizoen proberen van de mannen af te blijven.

Onze favoriete forensisch bloedspetteranalist van het Miami Metro Police Department zal in seizoen 5 niet te maken krijgen met één grote vijand, hoewel Dexter natuurlijk altijd in gevecht blijft met zichzelf. Dexter krijgt last van gevoelens, hij komt erachter hoeveel hij van Rita hield en voelt zich schuldig voor haar dood. Hoewel hij zichzelf aangeeft als verdachte zijn er geen aanwijzingen die naar hem leiden…

De tv-serie Dexter is gebaseerd op het boek Darkly Dreaming Dexter van Jeff Lindsay, inmiddels zijn er nog vier boeken verschenen. De boeken en de televisieserie Dexter volgen sinds het eerste deel een eigen verhaallijn.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WACoBVFmdTM?rel=0&w=618&h=320]

Dexter seizoen 5, wekelijks vanaf maandag 24 januari om 20.30u bij 13th Street Universal, te ontvangen via digitale televisie van onder andere UPC, Ziggo en Caiway. En waarschijnlijk vanaf mei dagelijks bij de VPRO.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Ik heb aflevering één t/m acht al gezien en tot nu toe vind ik het seizoen wat minder dan voorgaande seizoenen, maar de laatste aflevering vond in dan wel weer gaaf en op zich begint het ook weer spannend te worden nu (net als ieder seizoenseinde van Dexter).

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

Correctie: ik heb het t/m aflevering negen gezien.

Robin
Robin
12 jaren geleden

Ik vind het echt weer een sterk seizoen (5). Zeker de moeite waard om via 13th Street te gaan kijken als je niet zo thuis bent op internet. Vrijwel ieder seizoen komt pas na een paar afleveringen echt op gang maar daarna is het ook vaak enorm spannend.

koeiendrinkenmelk
koeiendrinkenmelk
12 jaren geleden

heb het hele seizoen 5 gezien het is zeker een goed seizoen een van de beste ik zweer het.

remco
remco
12 jaren geleden

Seizoen 5 gezien.Het begint rustig na de dood van rita maar in aflevering vijf begint de trein te denderen en houdt pas op in aflevering 12. Dexter seizoen 5 beste tot nu toe. Wachten op seizoen 6

arjan
arjan
12 jaren geleden

kan je die niet op DVD zetten en aan mij verkopen 😀 ??

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x