Dexter gaat op 6 februari de strijd aan met het geloof

Op maandag 6 februari beleeft het zesde seizoen van Dexter, een van ’s werelds best gewaardeerde tv-series aller tijden, de Nederlandse première bij 13th Street.

Het zesde seizoen staat wederom bol van de spanning en onverwachte wendingen. Een jaar na het hartverscheurende verlies voelt hoofdpersoon Dexter Morgan zich als herboren en heeft hij een hernieuwde focus om voortvluchtige criminelen weer op zijn tafel te krijgen. Wanneer Dexter wordt geconfronteerd met een nieuwe vijand, een doorgedraaide religieuze fanaticus met onwrikbare overtuigingen, moet Dexter zich beroepen op iets waar hij nooit het nut van inzag; de aard van het geloof.

Als vader worstelt Dexter met wat hij vooral niet wil meegeven aan zijn zoon, namelijk zijn donkere kant. Voor het eerst wordt Dexter gedwongen na te denken over wat hij wel mee wil geven. En is er wel plek voor spiritualiteit in de wereld van een seriemoordenaar?

Voor lezers die nog nooit van Dexter gehoord hebben; Dexter is een crimeserie met een unieke mix van humor en horror. Hoofdpersoon Dexter Morgan werkt overdag als forensisch expert bij de politie van Miami, maar is daarnaast een seriemoordenaar die moordenaars die aan justitie zijn ontkomen, eigenhandig terechtstelt.

Dexter seizoen 6 is vanaf 6 februari 2012 iedere maandagavond om 21:15 uur te zien op 13th Street. De herhaling wordt woensdagavond om 22:10 uur uitgezonden.
http://youtube.com/watch?v=i9XOzVXRCe8

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie