Dexter als heilige? Promo seizoen 6

Het komende seizoen over onze favoriete bloedspatteranalist Dexter Morgan lijkt een behoorlijk religieus tintje te krijgen. We wisten al dat er een expert in oude relikwiën (Colin Hanks) en een professor in relegies (Edward James Olmos) in het zesde seizoen een belangrijke rol zouden spelen, nu zien we ook dat Dexter in hogere goddelijke sferen verkeerd.

“Has Dexter finally seen the light?”

Regisseur Scott Buck heeft Dexter flink aangepakt; waar hij afgelopen seizoen behoorlijk onzeker was, zal Dexter komend seizoen weer meer op de man gaan lijken die we kennen uit de eerste seizoenen. Misschien ook niet zo heel gek, na het geweldige vierde seizoen, vonden wel fans de depressieve en vooral zoekende Dexter geen groot succes. Scott Buck vertelt dat Dexter zijn leven weer op orde heeft en zijn concentratie weer helemaal in orde is, de Dexter uit seizoen 1, maar nu meer veel meer levenservaring.

Seizoen 6 Dexter

Afgelopen week zijn de Emmy nominaties bekend gemaakt en seizoen 5 Dexter is genomineerd voor Beste Acteur (Michael C. Hall als Dexter), Beste Gastrol (Julia Stiles als Lumen Pierce), Beste Drama, Beste Camarawerk en Beste Geluidsmontage.

Er is nog geen bevestiging, maar zeer waarschijnlijk zal het zesde seizoen begin 2012 bij 13th Street worden uitgezonden, net als de eerdere seizoenen.

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

Plaats een reactie