In seizoen 6 Dexter breekt de hel los!

ShowTime heeft de eerste teaser van het komende seizoen Dexter op YouTube geplaatst:

SHO: Dexter - Season 6 Promo (This Fall Hell Breaks Loose)

First, there was the Ice Truck Killer, Then the hunt for the Bay Harbor Butcher, Miguel Prado discovered the truth… And the Trinity Killer changed everything… But this season Hell Breaks Loose…

Dexter Morgan“Dexter zal dit seizoen op sommige punten terugkeren naar de Dexter die we kennen uit eerste seizoenen,” vertelde Showtime president David Nevins. “Het verhaal is zeker interessant geworden en een reis terug naar zijn roots.”

Dexter seizoen 6 wordt in het najaar in Amerika uitgezonden, in Nederland zendt 13th Street de serie over de forensisch rechercheur en parttime moordenaar Dexter meestal aan het begin van het nieuwe jaar uit. Mocht je seizoen 5 gemist hebben dan kun je vanaf 14 mei de serie dagelijks volgen bij de VPRO.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

11 gedachten over “In seizoen 6 Dexter breekt de hel los!”

 1. Een teaser om de fans niet te laten vergeten dat er eind dit jaar een nieuw seizoen komt? ’t Geeft iig totaal geen info over seizoen 6 😛

  Beantwoorden
 2. Ben bezig met seizoen 4! Ik moet echt proberen om zo min mogelijk spoilers te krijgen, is erg lastig met zo’n populaire serie. Op Facebook wordt er ook veel verklapt in ieder geval.
  Topserie!!

  Beantwoorden
 3. In het begin zei deze serie me ook niet veel (mede door het late uitzenduur), maar nu ik ze een beetje op een deftig uur “volg”, ik mis af en toe een aflevering, dringt de aankoop op dvd toch wel aan ja, het wordt beter en beter.

  Beantwoorden
 4. Superserie en verslavend… Heb het op dvd gezien, alle jaargangen want kende “Dexter” niet maar mijn vriend kende ooit seizoen 1 en hem leek het een goeie serie om te volgen en hij heeft niks teveel gezegd. Je denkt dat na elk seizoen het wel minder zal worden en het kan niet nog spannender en met nog meer verrassende wendingen maar het kan WEL! Heb net seizoen 5 afgezien en kan niet wachten op het laatste seizoen… Een van de beste series ooit, en dat seizoenen lang!!!

  Beantwoorden
  • Hoewel seizoen 3 bijna slecht was in vergelijking met de rest…. ik volg het lekker via sidereel.com. hele makkelijke site. Bij nieuwe seizoenen, zoals nu bij season6, is het wel zo dat de afleveringen snel van de sites worden gehaald, maar het duurt meestal een week ofzo voordat het helemaal weg is. SE1 t/m 5 zijn wel gewoon allemaal te zien 😉

   Beantwoorden

Plaats een reactie