In seizoen 6 Dexter breekt de hel los!

ShowTime heeft de eerste teaser van het komende seizoen Dexter op YouTube geplaatst:

SHO: Dexter - Season 6 Promo (This Fall Hell Breaks Loose)

First, there was the Ice Truck Killer, Then the hunt for the Bay Harbor Butcher, Miguel Prado discovered the truth… And the Trinity Killer changed everything… But this season Hell Breaks Loose…

Dexter Morgan“Dexter zal dit seizoen op sommige punten terugkeren naar de Dexter die we kennen uit eerste seizoenen,” vertelde Showtime president David Nevins. “Het verhaal is zeker interessant geworden en een reis terug naar zijn roots.”

Dexter seizoen 6 wordt in het najaar in Amerika uitgezonden, in Nederland zendt 13th Street de serie over de forensisch rechercheur en parttime moordenaar Dexter meestal aan het begin van het nieuwe jaar uit. Mocht je seizoen 5 gemist hebben dan kun je vanaf 14 mei de serie dagelijks volgen bij de VPRO.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Een teaser om de fans niet te laten vergeten dat er eind dit jaar een nieuw seizoen komt? ’t Geeft iig totaal geen info over seizoen 6 😛

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Nja, teaser… Hiermee weten ze mij niet te teasen 😛

kale
kale
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

rita is niet echt een `teaser` voor dexter.meer iemand die de spanning uit de serie haalde dus erg logisch dat zij niet in de teaser van s06 te zien is

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Ben bezig met seizoen 4! Ik moet echt proberen om zo min mogelijk spoilers te krijgen, is erg lastig met zo’n populaire serie. Op Facebook wordt er ook veel verklapt in ieder geval.
Topserie!!

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

In het begin zei deze serie me ook niet veel (mede door het late uitzenduur), maar nu ik ze een beetje op een deftig uur “volg”, ik mis af en toe een aflevering, dringt de aankoop op dvd toch wel aan ja, het wordt beter en beter.

kale
kale
12 jaren geleden
Antwoord aan  Tommy

downloaden?kun je alles lkkr achter elaar zien’

Nathalie
Nathalie
12 jaren geleden

Whoop!!! Heerlijk, heerlijk, heerlijk!
Kan niet WACHTEN!! Tralala 😀

Geweldige serie!

Lorrieborrie
Lorrieborrie
12 jaren geleden

Superserie en verslavend… Heb het op dvd gezien, alle jaargangen want kende “Dexter” niet maar mijn vriend kende ooit seizoen 1 en hem leek het een goeie serie om te volgen en hij heeft niks teveel gezegd. Je denkt dat na elk seizoen het wel minder zal worden en het kan niet nog spannender en met nog meer verrassende wendingen maar het kan WEL! Heb net seizoen 5 afgezien en kan niet wachten op het laatste seizoen… Een van de beste series ooit, en dat seizoenen lang!!!

robert
robert
12 jaren geleden
Antwoord aan  Lorrieborrie

Hoewel seizoen 3 bijna slecht was in vergelijking met de rest…. ik volg het lekker via sidereel.com. hele makkelijke site. Bij nieuwe seizoenen, zoals nu bij season6, is het wel zo dat de afleveringen snel van de sites worden gehaald, maar het duurt meestal een week ofzo voordat het helemaal weg is. SE1 t/m 5 zijn wel gewoon allemaal te zien 😉

11
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x