Met acht seizoenen nadert het einde voor Dexter..

Sinds 2006 leven we mee met het wel en wee van onze favoriete psychopaat Dexter Morgan (gespeeld door Michael C. Hall). Helaas gaat daar nu een eind aan komen. Op 9 september gaat om 21:00 uur het 8e en laatste seizoen van de serie Dexter in première op 13th Street. De vraag die ons allen nu bezig houdt is: hoe gaat het aflopen? Gaat Dexter dood? Geeft zijn zus Debra hem aan? Of gebeurt er toch iets anders?

In het nieuwe seizoen van Dexter begint het smetteloze imago van onze favoriete seriemoordenaar scheurtjes te vertonen. Dexter leeft en moord volgens de code die zijn vader hem als klein jongentje heeft meegegeven. De eerste regel van de code is ‘wordt niet betrapt’. Dexter heeft jaren lang gemoord zonder betrapt te worden, tot hij oog in oog staat met zijn zus Debra (gespeeld door Jennifer Carpenter) terwijl hij op het punt staat een mes door het hart van zijn slachtoffer te steken. Met de start van seizoen acht zien we hoe Debra vecht met haar geweten nadat ze in seizoen zeven Maria LaGuerta heeft omgebracht om Dexter’s geheim te beschermen.

Dexter seizoen 8

Miami Metro wordt geconfronteerd met een nieuwe, gewetenloze moordenaar. Dokter Evelyn Vogel (Charlotte Rampling), expert in gedrag van psychopaten, helpt het team met deze zaak terwijl Dexter probeert de moordenaar op zijn tafel te krijgen. Dokter Evelyn Vogel heeft echter een dubbele agenda en wil niet alleen de seriemoordenaar vinden. Ze heeft een grote invloed gehad op Dexter zijn verleden en beïnvloedt nu ook zijn toekomst. Dexter is vastbesloten om Debra te helpen terwijl Dexter in gevecht is met zichzelf en alles waar hij altijd in geloofde… Kan Dexter zichzelf en zijn zus Debra redden en verenigen als broer en zus?

Kijk op 9 september om 21:00 uur naar het 8e en laatste seizoen van Dexter op 13th Street.
Ook leuk, vanaf 18 september is seizoen 7 van Dexter verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Met acht seizoenen nadert het einde voor Dexter..”

  1. Alsjeblieft G E E N , ik herhaal G E E N , ik zeg met nadruk G E E N Dexter meer.
    De absolute reden om direct weg te zappen en voorlopig niet meer terug te komen.

    Verder baal ik( ik ben bedlegerig en dus lig ik vrijwel dagelijks de hele dag – en nacht – naar 13th street te kijken) G I G A N T I S C H van de om de haverklap oeverloos herhaalde reclame voor eigen producties.Ik was blij met het ontbreken van commercie, maar om elk half uur geconfronteerd te worden met steeds weer hetzelfde geouwehoer over series die we inmiddels allemaal al kennen en die gewoon in de diverse gidsen vermeld zijn, jongens, hou er alsjeblieft eens mee op.
    Het stoort en maakt 13th street minder dan de commerciëlen…..

    Beantwoorden

Plaats een reactie