Diablo 2 remaster aangekondigd tijdens Blizzcon

Diablo 2: Resurrected is aangekondigd tijdens Blizzcon, de jaarlijkse conferentie van Blizzard Entertainment. Het spel is een remaster van het origineel en komt naar Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S. Later in 2021 komt het, mét behouden voortgang op verschillende platformen, ook naar PC. Voor laatstgenoemde platform zijn de aanmeldingen open voor een technische alfa-test later dit jaar.

Deze remaster van het ontzettend fijne origineel neemt dezelfde 2D-sprites en geeft ze een 4K-resolutie (op de ondersteunende apparaten uiteraard), opgewaardeerd met 3D-rendering en dynamisch licht. Ook zijn de animaties en de effecten van de spreuken onder handen genomen. Ook is er een leuke feature; je kan met een druk op de knop wisselen tussen de oude Diablo 2 en de remaster met verbeterde visuals.

Het hack ’n slash ’n loot spel Diablo 2 speelt zich af direct na Diablo 1. Diablo, Lord of Terror is verslagen. Om hem verslagen te houden, moet de held uit deel een de soulstone tot zich nemen. Dit gaat helaas niet lang goed en Diablo weet de held van binnen uit over te nemen. Aan jou de taak om de fallen hero, de hernieuwde, krachtigere Diablo, tot een halt te roepen.

Diablo® II: Resurrected ™ Announce Trailer

Allemaal super leuk om te horen en dit houd ons zeker wel zoet tot Diablo 4.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie