Dinosauriërs maken reclame voor de Olympische Winterspelen

Over iets meer dan een weekje beginnen de Olympische Winterspelen in Peking. Ongeveer twee weken lang gaan schaatsers, langlaufers, skiërs en bobsleeërs de strijd met elkaar aan. Hoewel je niet meteen zou verwachten dat sportnieuws op De Nachtvlinders verschijnt, heeft een recent reclamefilmpje het eigenlijk onmogelijk gemaakt om het niet vermelden. Niemand minder dan de monsterlijke ‘sterren’ van de verwachte film Jurassic World: Dominion maken namelijk persoonlijk reclame voor het grote sportevenement.

In het reclamefilmpje, dat ongeveer een minuutje duurt, is de Amerikaanse atlete Mikaela Shiffrin te zien die in haar eentje aan het skiën is in een mooi wit landschap. Haar trainingsmomentje wordt dan echter ruw verstoord door een velociraptor en later zelfs een gigantische T-Rex. En we mogen natuurlijk weer genieten van het klassieke gebrul van de meest populaire dinosauriër. Dat verveelt eigenlijk nooit…

FIRST OFFICIAL JURASSIC WORLD DOMINION TRAILER TV SPOT - Winter Olympics 2022

Verwacht niet dat deze scene in de uiteindelijke film te zien zal zijn (tenzij Shiffrin natuurlijk onverwacht de hoofdrol gaat spelen). Jurassic World: Dominion wordt geregisseerd door Colin Trevorrow, die ook de eerste Jurassic World regisseerde. De hoofdrollen worden vertolkt door Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. De sterren van de originele trilogie: Laura Dern, Sam Neill én Jeff Goldblum zullen ook allemaal een rol(letje) gaan vertolken in de film.

Het is helaas nog wel even wachten tot Jurassic World: Dominion in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. De film staat namelijk gepland op 9 juni: een echte zomerblockbuster.

Wat vind jij van dit reclamefilmpje? Heb jij zin in het derde deel van de Jurassic World-trilogie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie