Dogtooth: trailer voor absurde Griekse horror

Wat gebeurt er als drie kinderen compleet geïsoleerd van de buitenwereld worden opgevoed door hun gestoorde ouders? In de Griekse film Dogtooth krijgen we een portret voorgeschoteld van twee compleet gestoorde ouders en hun drie kinderen.

Als de kinderen volwassen zijn, mogen ze het huis uit, maar, vertellen de ouders, je bent pas volwassen als je hoektanden zijn uitgevallen. Inmiddels 20 jaar en nog steeds worden de kinderen door psychologische onderdrukking kinds gehouden.

De Griekse film Dogtooth van regisseur Yorgos Lanthimos heeft op diverse filmfestivals prijzen gewonnen. De film zal eind augustus op DVD/Blu-ray uitgebracht worden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
13 jaren geleden

Ik vind de film erg tegenvallen. Er zitten wel wat gave stukjes in, maar voor mijn gevoel gaat de film nergens heen. Het lijkt van het begin tot het einde slechts een aaneenschakeling van rare en nare situaties. Er zijn relatief weinig films die ik nooit meer hoef te zien, maar deze is er één van.

Sjors
Sjors
13 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Haha, zou ik ook doen hoor 😛

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x