Is uw kind een weerwolf? Ouders opgelet!

weerwolfje

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar als uw kind bijna 7 jaar wordt is het toch even opletten. Het kan namelijk zijn dat hij/zij op zijn zevende verjaardag plotseling in een weerwolf verandert. In 1996 gebeurde dat met de Nederlandse jongen Dolf Spaan, een bijzondere gebeurtenis die schrijver Paul van Loon aangreep om een serie boeken over te schrijven.

De populaire kinderboekenreeks Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon wordt binnenkort verfilmd, regisseur Joram Lürsen is hiervoor opzoek naar jonge acteurtjes en een jong pluizig wit weerwolfje.

dolfje

Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is?

www.dolfjeweerwolfjedefilm.nl
Regie:
Joram Lürsen
Scenario: Tamara Bos

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x