Dolmen krijgt releasedatum in nieuwe trailer

dolmen
Dolmen

Prime Matter en Massive Work Studio hebben hun nieuwste werk aangekondigd: Dolmen. Een derdepersoons actie RPG, overgoten met een uniek kosmisch-horrorsausje. Er is zojuist een trailer vrijgegeven waarin we een datum krijgen wanneer de game uitkomt.

Dolmen speelt zich af in een toekomst waarin de mensheid meerdere sterrenstelsels gekoloniseerd heeft. Daar maken ze gebruik van genetische manipulatie om zich te beschermen tegen de gevaarlijke omstandigheden. Je bevind je op Revion Prime, een planeet ver van hier. Te midden van mysteries van een buitenaardse rassen, corrupte bedrijven en onbekende dimensies dien je het hoofd koel te houden. Een zo´n buitenaards ras genaamd Vahani lijkt de touwtjes in handen te hebben. Zij reizen door het universum en passen de genetische kenmerken van andere soorten aan, maar het valt nog te bezien of hun intenties nobel of kwaadaardig zijn. Vermoedelijk is een kristal genaamd de Dolmen de sleutel tot hun werk. Laat Revion Prime er toevallig nou net heel veel van hebben…

dolmen

De game is vanaf 20 mei beschikbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Als je de game vooraf bestelt, dan krijg je de day one edition met unieke gear: de Xenospecies set en de Rebel gear set die je speciale voordelen geven met betere ruimtepakken en uitrusten met wapens.

Dolmen - Release Date Reveal Trailer

Interessant artikel?

Plaats een reactie