‘DOOM’ keert 13 mei terug! Kijk de campaign trailer

DOOM 2016
Wie is er niet groot mee geworden? DOOM! Het spel dat door Wolfenstein 3D ontwikkelaar in 1993 werd uitgebracht en zijn inspiratie haalde uit Alien en Evil Dead II. Met grof geweld strijd je tegen monsters als zombies en cyberdemomen. Het spel was een succes en bracht diverse vervolgen voort.

Dit jaar keert DOOM terug, de nieuwe game die op vrijdag de 13e mei 2016 uitkomt heet ook simpelweg weer DOOM. En de campaign trailer ziet er heerlijk uit!

DOOM – Campaign Trailer (PEGI)

Op het moment dat jij, een iconische DOOM Marinier, bijkomt leer dat de Union Aerospace Corporation Facility op Mars is gedecimeerd en overspoeld door hordes demonen. Het voortbestaan van de mensheid ligt in jouw handen – alleen jouw handen. Fight Like Hell.

In de campagnemodus van DOOM is het geen dekking zoeken of tijd om te stoppen om je wonden te verschonen, je moet vechten als een mallen tegen razende hordes Helse demonen. Combineer je arsenaal van futuristische en iconische wapens, upgrades, beweging en een geavanceerd melee-systeem om te breken, slashen, schokken, pletten, en verwoest de demonen op creatieve en gewelddadige manieren.

DOOM komt uit voor XBOX One, Playstation 4 en PC. De game is te reserveren in 2 versies. De standaard (€45-€60) of de Collectors Edition (€130) die een 12″ beeldje bevat.
doom 2016 collectors edition
Tijdens de E3 vorig jaar verscheen al deze gameplay trailer:

DOOM - E3 2015 Gameplay Trailer (PEGI)

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nol
Nol
7 jaren geleden

Meteen gereserveerd en de merchandise-slaaf in mij is gebukt voor de special edition…

Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Het beeldje is erg gaaf in ieder geval. Het spel ben ik nog niet echt overtuigd. Vond de oude dooms er leuker uitzien.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x