DOOM64 komt naar Steam; kijk de aankondingstrailer

Nóg meer DOOM-nieuws. DOOM Eternal komt er bijna aan, met fantastische verkleedmogelijkheden, maar met nog veel meer leuke pre-order bonussen. Eén bonus is DOOM64, de oude telg uit de familie ten tijde van de Nintendo64. En dat spel heeft onlangs een Steam-pagina gekregen, oftewel zal ook straks los te koop zijn. Je kan het alvast aan je verlanglijst toevoegen, of de DOOM Eternal preorder kopen.

Maar dat is nog niet alles; de studio die verantwoordelijk is voor de DOOM64 port, Nightdive Studios, heeft bekend gemaakt dat er een gloednieuw hoofdstuk bij zit! Volhoudende spelers krijgen na het spelen van DOOM64 de mogelijkheid om terug te keren en om het op te nemen tegen de zus van The Mother Demon. Als je het van haar kan winnen, dan word je getrakteerd op wat nieuwe lore van de game die fans van zowel de oude als de nieuwe game zeker kunnen waarderen. Spannend!

Het spel is vanaf 20 maart ook los te koop en komt uit op PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

DOOM 64 – Official Announce Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “DOOM64 komt naar Steam; kijk de aankondingstrailer”

 1. Is dit de originele Doom die je ook op de PC kon spelen? Wat toen een beetje in de trant was van dé grote FPS hit Wolfenstein 3D?
  Dat is de laatste generatie spelletjes die ik nog begreep 😀
  Ik denk dat ik deze eens op Steam ga checken. Net als Dune2, Monkey Island en natuurlijk Wolfenstein (mein leben!).

  Beantwoorden
   • Ah ok. Ik heb zelf nooit zo’n console gehad. Maar als ik de plaatjes zie, dan lijkt het aardig op de Doom die ik mij herinner. En verbeterde graphics kan nooit kwaad, toch? Dus ik ga zo Steam eens aanslingeren 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie