Doorbijten: Nieuwe korte horrorfilm zoekt steun

nachtvlinders-doorbijtenEind oktober vinden de opnamen van ‘Doorbijten’ plaats. Deze korte horrorfilm van Iman de Vries vertelt over de 16-jarige Bram die voor zijn jongere zusje Sophie moet zorgen in een wereld vol met monsters en verschrikkingen. Een mysterieus virus verandert mensen in bloeddorstige en hersenloze monsters die hun tanden graag in mensenvlees laten zinken.

De korte film zal enkele gore-momenten bevatten, maar de dreiging en wanhoop van de situatie neemt een grotere plaats in. Hoe zou je reageren in zo’n extreme situatie? Dat is ook iets wat de Vries één van de leukste aspecten vindt van het schrijven. Realisme heeft zijn voorkeur, waarbij hij zoekt naar logische gevolgen in extreme situaties. Inspiratiebronnen zijn onder meer ‘The Road’, ’28 Days Later’ en ‘The Hills Have Eyes’, maar ook ‘There will be Blood’ en ‘The Grey’. De Vries vindt het belangrijk om de ambitie te hebben om origineel te zijn en niet een exacte herhaling van andere films te bieden.

Om de film ‘Doorbijten’ te realiseren is een bedrag van 4000 euro nodig. Via Cinecrowd zoekt de Vries particuliere investeerders en biedt daar een paar leuke extra’s voor, zoals een 1-op-1 les in scenarioschrijven of een dag op stap met de Vries waarbij hij hoogstpersoonlijk een bloederig doch smakelijke maaltijd kookt!

Steunen kan al vanaf 5 euro en gaat via http://www.cinecrowd.nl/doorbijten

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Iman de Vries
Iman de Vries
9 jaren geleden

Beste lezer,

Wij kunnen alle steun goed gebruiken. Kijk op http://www.cinecrowd.nl/doorbijten hoe je ons kan helpen. Meer informatie over het project is ook te vinden op onze website http://www.doorbijten.nl of onze Facebook pagina http://www.facebook.com/doorbijten.

Alvast bedankt!

Iman de Vries

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x