Hong Kong slasher Dream Home openingsfilm CinemAsia

Bij de première op het Udine Far East Filmfestival in Italië viel er één persoon flauw en moesten er twee overgeven. Dream Home is de openingsfilm van CinemAsia festival 20 tot 30 mei in Het Ketelhuis Amsterdam.

dream homeMet de Hong Kong slasher Dream Home toont regisseur Pang Ho-Cheung hoe ver een mens kan gaan voor het ultieme huis. n de film zet Chen Lai-Sheung, gespeeld door Josie Ho, alles op alles om haar droomhuis met uitzicht op zee te bemachtigen. Om dit te realiseren heeft zij twee fulltime banen, steelt ze klantengegevens om ze door te verkopen aan organisaties en gaat ze zelfs zover om haar terminaal zieke vader te laten overlijden om zo het verzekeringsgeld te incasseren.

Het mag allemaal niet baten, want de grondprijzen blijven stijgen. Haar droom raakt steeds verder buiten bereik. Wanneer dit allemaal nog niet genoeg is besluit ze het heft in eigen handen te nemen… ook als dat betekent dat er bloed moet vloeien…

Er zijn twee trailers vrijgegeven, beide met een heel andere insteek. Waar de eerste meer rond de terminaal zieke vader draait, is de tweede geheel in stijl van Palm Invest reclamespotjes en de droomwereld waarin de hoofdrolspeelster zich bevindt.

維多利亞壹號預告 - 'Dream Home' Extended Trailer (Josie Ho, Eason Chan, Pang Ho Cheung)

CinemAsia filmfestival

De vierde editie van het CinemAsia festival vindt van 20 tot en met 30 mei 2010 plaats in Het Ketelhuis in Amsterdam. Het tweejaarlijkse festival vertoont ruim 50 onafhankelijke Aziatische films die niet eerder in Nederland te zien zijn geweest.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Hong Kong slasher Dream Home openingsfilm CinemAsia”

Plaats een reactie