Duistere trailer HERETIC laat je achter met vragen

De nieuwe productie van A24, HERETIC, heeft zojuist een trailer gekregen. En na het zien van die trailer vraag je je af of alles wat je ziet wel juist is.

You will witness a miracle…

still uit HERETIC

De nieuwe film is een psychologische horror die je nekharen doet rijzen. Althans, als we A24 (Talk to Me, Uncut Gems, Midsommar, MaXXXine) mogen geloven. Kijk en oordeel zelf in onderstaande trailer, waarin we Hugh Grant als vreemde man zien, die een huis heeft wat nog het meest op een groot doolhof lijkt. De trailer verklapt niet veel, en dat is best een zegen in een tijd waarin je vaak in tweeënhalve minuut de film in het kort ziet. Mijn interesse is gewekt, in ieder geval.

We zien twee jonge zendelingen die danig op de proef worden gesteld in hun geloof. Nadat ze bij Mr. Reed (Hugh Grant) onderdak zoeken, komen ze erachter dat hij een heel duister kat-en-muisspelletje met ze aan het spelen is. Het verhaal is geschreven en geregisseerd door Scott Beck en Bryan Woods. Naast Grant spelen Sophie Thatcher en Chloe East een rol. HERETIC heeft vooralsnog een releasedatum van 15 november.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie