Altijd al de duivel willen spelen? Dit kan binnenkort met Rogue Lords

Andere spellen uit het verleden hebben al aangetoond dat het meer dan leuk is om slecht te zijn. Denk aan de Dungeon Keeperof de Overlord series. Een tweetal studio’s hoopt hier een leuke toevoeging aan te kunnen geven middels Rogue Lords.

Het speelt zich af in de 17e eeuw, waar -wat uiteraard algemeen bekend is- stervelingen en duivelse creaties (al dan niet vredig) naast elkaar kunnen bestaan. De speler trekt de hoeven aan van niemand minder dan de duivel en probeert zo, middels een select team van badguys, de macht weer naar zich toe te grijpen. Deze badguys zijn grootmachten zoals Bloody Mary, Dracula, the White Lady en Baron Samedi. (eh..wie?)

Om dit te bewerkstelligen moet je jouw team rotzooi laten trappen in een 3d map. Het vechten gebeurd om beurten, turn-based en -zoals het hoort bij roguelikes– verlies je een gevecht dan is het game over. Maar de duivel zou de duivel niet zijn als hij niet nog wat speciale krachten achter de hand heeft en vals kan spelen middels de interface.

Rogue Lords is a game we came up with several years ago with Jeremie Monedero, the game director,”

“We are delighted to see the project become reality. We have fantastic synergy with the talented team at Leikir Studio and we can’t wait to reveal our diabolical world.”Cyanide Studio artistiek directeur Camille Lisoir

Het spel wordt ontwikkeld door Cyanide Studio en Leikir Studio, verwacht een release voor dit najaar en verschijning op de grote speler; PC, PS4, Nintendo Switch en Xbox One.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie