Dustin uit Stranger Things op Heroes Dutch Comic Con Wintereditie 2018

Houd 24 en 25 november maar alvast vrij in je agenda. Dat weekend transformeert de Jaarbeurs in Utrecht weer in de grootste Comic Con van Nederland. Van Hollywood acteurs uit films en series tot en met beroemde cosplayers, voice actors, artists en auteurs. Elke editie zijn er special guests op Dutch Comic Con aanwezig waarmee jij op de foto kunt, een handtekening van kunt scoren of jouw brandende vragen aan kunt stellen tijdens hun Q&A panels.

Fans van de hitserie Stranger Things kunnen uitkijken naar deze wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2018, want niemand minder dan Gaten Matarazzo (15) is aanwezig als special guest! Matarazzo is wereldwijd bekend dankzij zijn rol als Dustin Henderson, één van de vier jongens die in Stranger Things te maken krijgen met allerlei monsters. De jonge acteur begon zijn carrière op Broadway. Hier vertolkte hij de rol van Benji in Priscilla Queen Of The Desert. Naast acteren zet Gaten Matarazzo zich in voor verschillende goede doelen, vooral voor goede doelen die iets willen betekenen voor mensen met cleidocraniale dysplasie (CCD). Hij lijdt zelf aan deze aandoening en weet dus als geen ander hoe het is. Een echte held dus!

Gaten MatarazzoOp 24 en 25 november zal Gaten Matarazzo aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con.Tijdens het evenement is het mogelijk om met de acteur op de foto te gaan, een felbegeerde handtekening te bemachtigen of vragen te stellen tijdens een Q&A op het hoofdpodium.

Eerder werd ook de komst van Once Upon a Time-actrice Jennifer Morrison al aangekondigd. 
Prijzen:
Photobooth ticket: € 50,-
Handtekening: € 40,-  (Handtekeningen zijn alleen tijdens het evenement te koop en dienen ter plekke te worden afgerekend)

Binnenkort wordt bekendgemaakt wie nog meer te gast zal zijn. Voor meer informatie volg Heroes Dutch Comic Con op Twitter!

Koop hier alvast je reguliere tickets, inclusief photobooth en VIP tickets! Wij van De Nachtvlinders zijn zeker van de partij, en jij?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie