Heroes Dutch Comic Con 2018 grootser dan ooit

Eind maart keert de Dutch Comic Con weer terug, dit jaar met de toevoeging ‘Heroes’ als onderdeel van een Europees Netwerk van evenementen. Maar ook De Stripdagen sluiten aan. Hoewel beide evenementen in een andere hal van de Jaarbeurs Utrecht zijn, is je toegangsticket voor beide evenementen geldig!

Wat mij betreft een goede combinatie. De comiccons zijn natuurlijk ontstaan vanuit de stripbeursen en steeds verder gegroeid tot de popcultuurevenementen vol film, series, gadgets en lifestyle wat het nu is. De recente opleving van evenementen in Nederland vergat eigenlijk een beetje deze oorsprong. Met deze combinatie denk ik dat er een goede stap in deze richting wordt gezet.

Gasten

Zach McGowan – Ik sprak hem ooit op de San Diego Comic-Con voor Black Sails seizoen 1, maar de acteur is ook bekand van Terminator Salvation, Dracula Untold, Agents of S.H.I.E.L.D., The 100 en is een van de stemmen in een aantal Resident Evil-games.
Mark Ryan – Evenzo bekend uit Black Sails, als uit de Transformers-films. Speelpde in The Prestige en The Phantom of the Opera.
David Wenham – is natuurlijk Faramir uit Lord of the Rings en Dilios uit 300. Helaas weinig rolletjes in het horrorgenre.
Dwight Schultz – Captain ‘Howling Mad’ Murdock van The A-Team is tegenwoordig behoorlijk actief als stemacteur in diverse (horror)games; The Darkness, Van Helsing, Blood Wake, Vampire Hunter D, Fall Out. Ook was hij Dr. Dan Potter in Alone in the Dark (1982)
Angelo Stano – de eerste tekenaar van de beroemde ‘Dylan Dog’-comicreeks is aanwezig en zal zijn nieuwe album “Painted Desert” presenteren.

Met nog dik een maand te gaan zal het programma nog behoorlijk aangevuld gaan worden.

6 hallen!

De plattegrond geeft een mooi overzicht hoe de Dutch Comic Con / Stripdagen dit jaar behoorlijk groot zijn.

Tickets voor De Stripdagen + Dutch Comic Con zijn nu te koop. Een dag tickets kost €20 en is voor beide evenementen geldig.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Heroes Dutch Comic Con 2018 grootser dan ooit”

  1. Het wordt voor mij de vierde keer dat ik naar DCC ga, erg veel zin in weer. De merchandisemarkt blijf ik het leukst vinden en als liefhebber van stripboeken vind ik het natuurlijk super dat De Stripdagen zijn toegevoegd. Daar wilde ik sowieso al graag een keer naartoe, dus dit komt goed uit! Enige waar ik bang voor ben is dat ik in één dag te weinig tijd heb om alles rustig te bekijken en/of dat mijn vrienden het beu zijn om langs alle stands te struinen 😛

    Beantwoorden

Plaats een reactie