Trailer: Op het puntje van je stoel met The Devil’s Chair

Op zoek naar spanning gaat Nick West (Andrew Howard) met zijn vriendin naar een psychiatrische inrichting. Maar als zijn vriendin op een vreemde stoel gaat zitten, wordt zij verminkt en meegesleurd in een demonisch zwart gat. Als Nick zijn verhaal bij de politie doet, verklaren ze hem voor gek en wordt hij opgesloten.

Vier jaar later gaat een hoogleraar psychologie met zijn studenten en de vermoedelijke moordenaar naar de plaats delict, op zoek naar de waarheid achter het occulte mysterie.

The Devils Chair - op het puntje van je stoel...

De DVD van de horrorfilm The Devil’s Chair ligt nu in de winkels. Naast de film krijg je ook de Blood, Sweat and Fears: Making of en bevat de DVD het audiocommentaar van regisseur Adam Mason en schrijver Simon Boyes.

The Devil's Chair Trailer

The Devil’s Chair winnen? De actie is inmiddels afgelopen.
Van Sony Pictures Home Entertainment mogen wij 5x deze DVD weggeven. Meedoen is heel simpel: volg @DeNachtvlinders op twitter en tweet dit bericht: Ik zit op het puntje van mijn stoel en maak kans op The Devil’s Chair dvd http://bit.ly/8YlDRg Winnen? Follow @DeNachtvlinders + RT

Winnaars: @quoco, @maconoid, @catharine91, @maartenmelon, @geebheart

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Trailer: Op het puntje van je stoel met The Devil’s Chair”

  1. En de DVD’s van The Devil’s Chair zijn gewonnen door @quoco, @maconoid, @catharine91, @maartenmelon, @geebheart Gefeli!

    Voor wie helaas dit keer niet gewonnen heeft, binnenkort geven we een paar DVDboxen weg 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie