Dying Light 2 ontwikkelingen met rumoeren en nieuw gameplayfilmpje

dying light bijna klaar
gelukking blijven ze maar 20 uur

Je kan tegenwoordig niets meer zeggen zonder er gelijk voor op je vingers getikt te worden. Ontwikkelaar Techland kwam daar vorige week achter door hun uitspraak dat hun aankomende IP Dying Light 2 maar liefst 500 uur nodig had om uit te spelen. Uiteraard weet een weldenkend mens dat dat natuurlijk niet zo is en is een titel van een artikel, of een Tweet in dit geval, vaak zo gemaakt is om te prikkelen. Maar toch dachten heel veel mensen ineens dat het spel een minimale speelduur van 500 uur nodig had.

Als je dan doorlas, dan leerde je dat het gaat om het complete spel, met andere woorden: als je het voor 100% uitspeelt. Alle side-quests, alle collectibles, noem maar op. Het was alleen vervelend voor Techland dat ze een paar uur later dit pas bekend maakte, waardoor er behoorlijk wat commotie ontstond. Gelukkig is een en ander nu opgehelderd, het spel is ook uit te spelen in 20 uur. Maar da’s dan alleen het verhaal, je mist wel een hele hoop.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Ondertussen hebben de beste mensen van Techland niet stil gezeten en naast alweer het zesde en laatste deel van hun serie over de ontwikkeling van Dying Light 2 én hun garantie dat het spel zeker nog wel 5 jaar na verschijningsdatum geüpdatet blijft worden, komen ze ook met een nieuw gameplayfilmpje.

Dying Light 2 Stay Human - The Reason - Official Gameplay Trailer

Na een rumoerig weekje dus goed nieuws voor de fans. Ik hoop dat ons wachten dik word beloond. Dying Light 2: Stay Human komt 4 februari aanstaande naar PlayStation 4 en 5. Da’s dus al bijna! Ik heb er zin in, jij ook?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matanza
Matanza
1 jaar geleden

En wat vinden de Nachtvlinders van het spel, nu dat het uit is gebracht?

Matanza
Matanza
1 jaar geleden

En? Wat vinden de Nachtvlinders van het spel, nu dat het uit is gebracht?

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x