E3: Multiplayergame Fallout 76 verschijnt 14 november

♫Country roads, take me home
To the place I belong
West Virginia
Mountain mamma, take me home
Country roads♫

Tijdens de Bethesda E3-persconferentie zijn er nieuwe details bekendgemaakt overFallout 76. Tijdens de Xbox persconferentie is er al het één en ander over de game verteld, maar Bethesda is diegene die echt uitpakt. Allereerst de releasedatum, de game staat momenteel gepland voor een release op 14 november voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Fallout 76 multiplayer gameplay trailer

Fallout 76 multiplayer demo

Fallout 76 is een prequel en de game speelt zich af in 2012 in de staat West Virginia. Het zal de grootste Fallout-game ooit zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van Fallout bevat de game een online functie. Dit komt in de vorm van multiplayer, waarbij spelers vrij zijn om te doen wat ze willen. Zo wordt de spelers de vrijheid geboden om andere post-nucleaire overlevenden een handje te helpen of juist behoorlijk dwars te zitten. Het personage is niet server gebonden, waardoor je elke keer met andere mensen in één wereld terecht komt. Het gaat hierbij om een wat kleinschaligere populatie, waarbij gedacht kan worden aan enkele tientallen spelers. Heb je geen behoefte aan het slachtoffer worden van andere vault dwellers, kan je de game ook geheel alleen spelen.

Fallout 76 C.A.M.P. trailer

https://youtube.com/watch?v=EZy6N1CKdis

In de game hebben spelers 25 jaar in Vault 76 gezeten en nadat ze gewekt worden door de Overseer op Reclemation Day, zullen zij de eerste zijn die weer een stap buiten de Vault zetten. In totaal zijn er zes regio’s die spelers op hun eigen manier kunnen verkennen. Het is mogelijk om een eigen personage te maken met het S.P.E.C.I.A.L. systeem en met C.A.M.P. kan je overal in de wereld bouwen en craften.

Fallout 76 Nuke Combat trailer

https://youtube.com/watch?v=fI_x8oWqQMA

Spelers kunnen op verschillende plekken nucleaire wapens vinden om zichzelf te beschermen. Daarvoor moeten wel nucleaire codes gevonden worden. Vervolgens kunnen nucleaire wapens verzonden worden naar een plek naar keuze, bijvoorbeeld waar andere spelers zitten. Op de gebombardeerde plek zijn vervolgens moeilijk verkrijgbare resources te vinden.

Verder krijgt Fallout 76 een bèta, al is nog niet bekend wanneer. Ook is er een collector’s edition van de game aangekondigd.Power Armor Edition. Hierin zit onder andere een wereld map die licht geeft in het donker, figuurtjes die op de map geplaatst kunnen worden en een draagbare T-51b Power Armor helm met werkende lamp en stemhervormer. De prijs is tot nu toe nog onbekend.

https://youtube.com/watch?v=fwOYEsnm1i4

Bethesda kondigde als laatste aan dat Fallout Shelter vanaf nu gratis op PlayStation 4 en Switch verkrijgbaar is.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie