E3: Nieuwe beelden Death Stranding maken ons niks wijzer

Al sinds de E3 in 2016 worden we geplaagd door de teasers van Hideo Kojima’s nieuwe Playstation-game Death Stranding. We zagen Norman Reedus, Guillermo del Toro en Mads Mikkelsen al verschijnen in de teasers. Dit jaar op de E3 een nieuwe trailer met nieuwe hoofdpersonen: actrices Lindsay Wagner en Léa Seydoux.

Death Stranding - E3 2018 4K Trailer | PS4

De nieuwe trailer brengt een andere sfeer met zich mee, we zien voor het eerst zonlicht en hoewel er nog steeds lichtelijk een negatieve sfeer hangt, komt er ook een vleugje hoop voorbij. Met alle trailers samen kunnen we nog altijd geen logisch verhaal vormen in deze mogelijk post-apocalyptische game.

Ook opvallend is dat Guillermo del Toro niet meer als cast wordt genoemd, hoewel onbevestigd denk ik dat hij verantwoordelijk is voor het verhaal van de game (en daarom ook in een trailer zat)


De Sony Playstation-presentatie was behalve een kerkelijk intro eigenlijk niet meer dan een aaneenschakeling van gameplay en -trailers. Verdere informatie over de game Death Stranding en een mogelijke release zijn niet bekend gemaakt. Kijken we naar een launchtitel voor de PlayStation 5? Op twitter laat Hideo Kojima day alle footage draait op een PS4 Pro.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie