E3: Fallout 76 wordt vier keer zo groot – nieuwe trailer

Bethesda heeft zojuist geheel onverwacht een nieuwe trailer van Fallout 76 getoond tijdens de E3-persconferentie van Microsoft. De game werd onlangs aangekondigd en toen werd er een korte teaser trailer vrijgegeven.

Deze nieuwe trailer toont ons wat meer van Fallout 76. We weten nog niet heel veel over de game, maar tijdens de presentatie beloofde men dat dit deel veel groter zal zijn dan de wereld van Fallout 4. Namelijk maar liefst vier keer zo groot. Of hierbij rekening is gehouden met de DLC die aan Fallout 4 werd toegevoegd, is niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=f_x-ih_O6xA

Fallout 76 geldt als een prequel op alle games uit de reeks. De game draait om Vault 76 en dat is één van de eerste Vaults die open gaat na de nucleaire oorlog die is uitgebroken. De bewoners van Vault 76 zijn verantwoordelijk voor het opnieuw opbouwen van de Verenigde Staten. Hoe dat precies begint, dat zal waarschijnlijk vanacht bekend worden gemaakt tijdens Bethesda persconferentie. Je kunt Fallout 76 alvast reserveren, de game wordt aangeboden voor 59,99 op Xbox One of PlayStation 4 en 49,99 op PC. De releasedatum is voor nu nog niet bekend.

Op dit moment moeten we dus nog genoegen nemen met de trailer!

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie