E3: Prey komt met uitbreiding Mooncrash, Typhon Hunter en gratis update

Een jaar nadat Prey uitkwam kondigt Bethesda op de E3 een uitbreiding, Mooncrash, aan. Als klap op de vuurpijl is de uitbreiding nu te koop!

TransStar heeft een geheime maanbasis die stopt met het zenden van gegevens. Peter, het personage wat jij bestuurt, wordt naar de basis gestuurd om het te onderzoeken. Natuurlijk gaat alles wat fout kan gaan ook echt daadwerkelijk fout en je zal tegen allerlei soorten horror moeten vechten. Het interessante is dat alle vijanden en loot elk spel anders zullen zijn.

Mooncrash is nu te koop op Xbox One, Playstation 4 en PC voor €20,-. Daarnaast is er een Digital Deluxe edition met het originele spel en de uitbreiding voor €39,99.

Typhon Hunter

De multiplayer-modus Typhon Hunter komt later deze zomer en zal één tegen vijf spelers worden. Het team van vijf kan als Mimics spelen en zullen zichzelf, net als de in-game vijanden, kunnen vermommen. Het zal naast de reguliere speelstijl ook in Virtual Reality te spelen zijn. Ook is er een single player mode waarmee je het Talos I-ruimtestation in VR kan verkennen.

Story, Survival en New Game+ voor iedereen

Daarnaast komt er ook een normale update voor het spel voor alle spelers met drie nieuwe modi: Story, Survival en New Game+.  Story is voor de mensen die het verhaal willen meemaken zonder dat de gevechten in de weg staan. Survival stelt gevorderde spelers op de proef door zuurstofniveau en bloedingen toe te voegen. New Game+ geeft spelers  die het spel al eerder hebben uitgespeeld een reden om dit nogmaals te doen.

Interessant artikel?

Plaats een reactie