E3: Elijah Wood toont VR-horror Transference

Spectrevision is een productiebedrijf gericht op horror en opgericht door acteur Elijah Wood en regisseurs Daniel Noah en Josh C. Waller. In samenwerking met Ubisoft komen ze met de psychologische thriller Transference Een mooie samenwerking tussen de gamesindustrie en Hollywood.

TRANSFERENCE E3 2018 Trailer

De nieuwe trailer laat zien hoe Transference zowel film- als videogames combineert om een ​​verontrustend effect te creëren. Terwijl je de doolhofachtige puzzels van een gestoorde geest verkeny volg je ook een verhaal gespeeld door echte acteurs. De film en spel segmenten spelen met de waarheid. Items glitchen in en uit als je de omgeving verkent en  het familiedrama onthult  een onrustige geschiedenis van leugens en gevaarlijke fixatie.

De trailer laat zien dat het spel het beste in VR gespeeld kan worden. In de trailer verontschuldigt de vader van de jongen zich voor de omslachtige koptelefoon die hij zijn zoon dwingt te dragen wat overeenkomt met de VR bril die je draagt. Het spel bevat waarschijnlijk veel scènes als dit om te spelen met het groeiende ongemak van de spelers.

De trailer eindigt met de belofte dat Transference herfst 2018 uitkomt. De game is beschikbaar voor zowel Xbox One, PS4 als PC en wordt ook uitgebracht in VR op Oculus, Vive en PlayStation VR.

Interessant artikel?

Plaats een reactie