E3: trailer voor antidepressiva-game ‘We Happy Few’

Microsoft heeft tijdens de E3 2018 bekendgemaakt dat het enkele studio’s overgenomen heeft, waaronder We Happy Few-ontwikkelaar Compulsion Games. Daarnaast heeft Microsoft een nieuwe releasedatum bekend gemaakt van de game We Happy Few en een trailer vertoond. De trailer is behoorlijk heftig en toont vrij emotionele gebeurtenissen in de game.

We Happy Few is een game waarin mensen in een denkbeeldige toekomst leven en depressie onderdrukken met een drug. Deze drug genaamd Joy zorgt voor een mooiere wereld, want in de werkelijkheid heerst er armoede en geweld. De game speelt zich af in het retrofuturistische 1960 van Engeland. De speler kan de rol van Arthur innemen en ervoor kiezen om deze drug niet meer te nemen, met de daarbij behorende consequenties. Ondertussen onthul je het mysterie van Wellington Wells terwijl je speelt door het verhaal van de inwoners die het echte leven ontsnappen.

Vanaf 10 augustus dit jaar kan iedereen met een Xbox One , PC met Windows 10 en Playstation 4 aan de slag met de game. De game stond oorspronkelijk voor 13 april 2018 gepland, maar werd begin dit jaar uitgesteld. Bekijk hieronder nog de We Happy Few teaser trailer die al eerder werd vrijgegeven.

We Happy Few Pre-E3 2018 Gameplay Teaser

 

Interessant artikel?

Plaats een reactie