Een VR-moordenaar in ‘Do Not Reply’ – kijk de trailer

Er bestaan honderden, misschien wel duizenden horrorfilms, en ook honderden verschillen soorten moordenaars. Een soort moordenaar dat we nog maar zelden (niet dat ik weet in ieder geval) hebben gezien, is een moordenaar met een voorliefde voor Virtual Reality (VR). Dat is nu precies het onderwerp van de nieuwe horrorfilm Do Not Reply. Kijk hieronder de trailer.

DO NOT REPLY Official Trailer (2020) Horror Movie

In Do Not Reply wordt Chelsea ontvoerd door Brad, die ze ontmoet via een datingsapp. Ze wordt gevangen gehouden samen met twee andere vrouwen en ze moeten de gruweldaden van Brad (vaak te zien met een hele VR installatie op zijn hoofd) ondergaan. De trailer eindigt ook met het niet-zo-subtiele #deleteyourprofile. Dus dit is wellicht gewoon één grote marketingtruc van de anti-tinder-lobby.

De hoofdrollen in Do Not Reply worden gespeeld door Jackson Rathbone, vooral bekend van de Twilight films, en Amanda Arcuri. De film wordt geregisseerd door Daniel Woltosz en Walter Woltosz (vader en zoon), die ook het script schreven. In de clip hieronder kun je een van de ontvoeringen van Brad zien.

Do Not Reply (2020) Exclusive Clip "Attack" HD // Jackson Rathbone and Elise Luthman

In de Verenigde Staten en Canada kan de film vanaf 2 oktober op iTunes gekeken worden. Het is nog niet bekend wanneer de film beschikbaar zal zijn in Nederland.

En? Ga jij je datingsprofiel verwijderen na het kijken van de trailer of de clip?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie