Eerste beelden seizoen 2 Belgische Netflix-serie Into the Night

Netflix heeft een kijkje gegeven in haar plannen voor komende Nederlandse en Vlaamse Netflix-producties. Ik hoopte daar iets te lezen over een nieuw seizoen van Ares. Dat vond ik niet, wel een sneakpreview voor het nieuwe seizoen van Into the Night door Jason George. Let op: spoilers als je seizoen 1 nog niet hebt gezien.

In het eerste seizoen van Into the Night ontstaat er paniek als duidelijk wordt dat door een kosmische verandering zonlicht voor dood en verderf zorgt. De passagiers en bemanning van een gekaapte nachtvlucht proberen de zon voor te blijven. Het eerste seizoen van deze apocalyptische scifi-serie bestaat uit 6 afleveringen van zo’n 40 minuten.

Into the Night S2 | JASON GEORGE SHARES FIRST LOOK | NETFLIX

De opnames van Into the Night seizoen 2 zijn afgerond. Dit seizoen speelt zich voornamelijk af in een Bulgaarse bunker. Deze veiligheid zorgt echter voor nieuwe gevaren en problemen, waaronder water en voedsel. De groep overlevenden groeit en dus bevat dit seizoen ook een aantal nieuwe castleden: Émilie Caen, Coen Bril, Joe Manjón en Marie-Josée Croze.

Wanneer het nieuwe seizoen van de serie op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie