Eerste beelden True Blood seizoen 4

Alexander Skarsgard - Waiting Sucks

In juni start in Amerika het vierde seizoen van de dramaserie True Blood en wordt in het najaar bij de Nederlandse FOXlife worden uitgezonden. Afgelopen weekend presenteerde de cast zich op het Paleyfest in Amerika en toonde hierbij de eerste beelden: (let op spoilers)

Producent Alan Ball liet weten dat het vierde seizoen van True Blood zich zal focussen op hekserij, bij een Wicca-ceremonie wordt per ongeluk een oude niet zo vriendelijke geest wordt opgeroepen. We leerden, naast vampieren, al weerwolven en shapeshifters kennen, in het nieuwe seizoen maken we wederom kennis met een nieuwe vorm. En tot slot: De Vampire King of Mississippi Russell Edgington blijkt nog te leven en hij komt terug voor wraak.

Het is nog tot het najaar wachten op Stephen Moyer “Bill Compton”, Anna Paquin “Sookie Stackhouse” en Alexander Skarsgard “Eric Northman” in True Blood seizoen 4.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

12 gedachten over “Eerste beelden True Blood seizoen 4”

 1. Zeker weten, ik vond het eerste seizoen nog wel het best maar 2 en 3 zijn zeker de moeite waard, alleen hadden ze wat meer met de weerwolven kunnen doen.

  Beantwoorden
 2. Seizoen 1 vond (en vind) ik erg goed.

  Seizoen 2 vond ik minder dan de 1e, maar nog wel een paar toffe storylines.

  Seizoen 3 vond ik bar weinig aan. Het begint een beetje een freak-show te worden. Beetje te veel van het goede allemaal. Bovendien hangt er erg veel van “toevalligheden” aan elkaar.

  Kortom, ik hoop dat ze in seizoen 4 niet nog meer monsters uit de hoge hoed toveren.

  Beantwoorden
 3. Ik vond juist het 2e seizoen verreweg het beste. Maar ja, ik hou dan ook van orgies. 😉
  Deel 1 was ook een sterke introductie.
  Erg benieuwd naar seizoen 4. Bring it on! 🙂

  Beantwoorden
 4. Ik vind de serie zeker wel de moeite waard. Je zou kunnen aanvoeren dat het een beetje té wordt, aangezien er elk seizoen een ander ‘fantasy’ wezen centraal staat, maar ik vind dat ze dit goed oplossen. De vampieren blijven natuurlijk de rode (sorry voor dit onbewuste woordgrapje) draad in ieder seizoen. Can’t wait ’till season 4!

  Beantwoorden

Plaats een reactie