Eerste foto voor The Human Centipede 3

Het heeft lang geduurd, maar nu is duidelijk dat er nog leven zit in het derde deel van The Human Centipede. Entertainment Weekly heeft namelijk een foto en een quote van de Nederlandse regisseur Tom Six.

Human-Centipede-3

De regisseur vertelt dat het deel 3 compleet anders zal zijn als de eerste Human Centipedes, zeker niet zo ranzig. De film is dit keer controversieel op politiek vlak en zal vol zwarte humor zitten. Dit deel heeft het grootste budget in de reeks en zal ‘Amerikaanser’ zijn dan zijn voorgangers, de film is dan ook daar gefilmd in een zwaar beveiligde Amerikaanse gevangenis. Over de details van het plot wil Tom Six tegenover Entertainment Weekly niks loslaten, behalve dat het een XXL Human Centipede zal bevatten.

De acteurs die in Human Centipede hun opwachting zullen maken zijn: Eric Roberts, Dieter Laser (Human Centipede 1), Laurence R. Harvey (Human Centipede 2), Robert Lasardo (Nip/Tuck), pornoster Bree Olson en Tom Six zelf.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sanderr
sanderr
9 jaren geleden

nou ja, ranzig of niet, maakt niet uit. Kom maar op met die film :p

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x