Eerste ‘spooky’ blik op The Conjuring 2

Op 9 juni komt The Conjuring 2 in de bioscoop. Ook dit keer zit James Wan in de regisseursstoel, acteurs Patrick Wilson en Vera Farmiga keren terug als paranormaalonderzoekers Ed & Lorraine Warren. Entertainment Weekly heeft de eerste foto van de film gekregen met actrice Madison Wolfe als een van de kinderen in het gezin van de geplaagde familie.
The Conjuring 2 - Enfield Poltergeist
The Conjuring 2 speelt zich af in het Britse Enfield, 1977. Ed en Lorraine Warren helpen daar de alleenstaande moeder Peggy Hodgson (gespeeld door Frances O’Connor) en haar vier kinderen (Lauren Esposito, Patrick McAuley, Benjamin Haigh en Madison Wolfe). Verder hebben ook Maria Doyle Kennedy, Simon Delaney, Franka Potente en Simon McBurney een rol.

De film is gebaseerd op The Enfield Poltergeist waar Ed en Lorraine Warren in 1977 onderzoek naar deden. Andere bekende cases van het duo zijn Amityville, Annabelle en The Haunting in Connecticut. Het eerste deel van The Conjuring was gebaseerd op de ‘Perron familie’, een minder bekende case van de Warrens.

The Conjuring 2 zal vanaf 9 juni in de bioscopen draaien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

7 gedachten over “Eerste ‘spooky’ blik op The Conjuring 2”

  1. Heerlijk! Het is alweer een tijd geleden dat ik een lekkere horror heb weggekeken.
    De lastste was The Babadook, viel mij een beetje tegen…

    Beantwoorden

Plaats een reactie