Eerste foto tv-serie Good Omens met Michael Sheen en David Tennant

De opnames van de nieuwe Amazon-serie, Good Omens, zijn gestart. Showrunner Neil Gaiman onthulde vandaag via Twitter een actiefoto van hoofdrolspelers Michael Sheen (Masters of Sex, Passengers) en David Tennant (Broadchurch, Doctor Who). In 2019 zal Good Omens via Prime Video wereldwijd in première gaan, waaronder in Nederland.

De serie is gebaseerd op de populaire bestseller Good Omens van fantasylegende Terry Pratchett en Neil Gaiman. De komende zes maanden zullen de opnamen plaatsvinden in Londen, Oxfordshire, Forest of Dean en verschillende locaties in Zuid-Afrika. Gaiman is ook verantwoordelijk voor het script van de 6-delige serie die een combinatie is van humor en horror, fantasy en drama.

Over de start van de productie vertelt Gaiman: “Mensen zijn gaan houden van de twee karakters in ons boek, en zijn nu natuurlijk benieuwd hoe die op het scherm vertolkt gaan worden. Zelf ben ik waarschijnlijk nog het meest benieuwd, maar ook nerveus, van allemaal. Dit is een eerste kijkje. Michael Sheen speelt de beste engel die je je kan voorstellen, en David Tennant de coolste duivel. Samen zijn ze goed voor een duivels dubbelspel (of moet ik zeggen, hemels?)”

Good Omens wordt voor Amazon Prime Video en voor BBC Two gemaakt. De serie wordt geproduceerd door het komedieteam van BBC Studios, Narrativia en The Blank Corporation, in samenwerking met BBC Worldwide.

Interessant artikel?

Plaats een reactie