Foto’s voor nieuwe bovennatuurlijke horror: The Devil’s Light – “Once you know the Devil, the Devil knows you”

Een non die zich voorbereid op een exorcisme en oog in oog komt te staan met een demonische kracht die een mysterieuze verband lijkt te hebben met haar verleden, dat is waar deze nieuwe horrorfilm van regisseur Daniel Stamm over gaat.

In de bovennatuurlijke horrorfilm The Devil’s Light heeft zuster Ann, een 25-jarige non, een fascinatie voor het exorcisme en gelooft er heilig in dat het uitvoeren van een uitdrijving haar roeping is. Er is echter een probleem: zusters mogen geen uitdrijvingen uitvoeren, dat mogen namelijk alleen priesters.

Met behulp van één professor uit de heropende school voor duivelsuitdrijvingen, die wel in haar gelooft en haar speciale gave ziet, laat haar in het geheim de rituelen bestuderen door middel van trainingen. Het verlangen om zichzelf te bewijzen krijgt een persoonlijke wending wanneer Ann één van de meest gestoorde patiënten van de school ontmoet. Tijdens deze ontmoeting komt zuster Ann oog in oog te staan met een demonische kracht, die een mysterieus verband lijkt te hebben met haar verleden.

Bekijk hieronder alvast de foto’s!

In 2019 werd al aangekondigd dat er plannen waren om The Devil’s Light te gaan filmen. Aanvankelijk stond gepland dat James Hawes de film zou gaan regisseren, echter is dit uiteindelijk Daniel Stamm geworden wat ook gelijk zijn terugkeer in het sub genre van exorcisme betekende nadat hij de film “The Last Exorcism” uit 2010 regisseerde.

Jacqueline Byers (Salvation, Bad Samaritan) mag de hoofdrol “Sister Ann” gaan vertolken. Virginia Madsen (Candyman 1992, The Haunting in Connecticut) speelt de rol van “Dr. Peters”, Christian Navarro (13 Reasons Why) de rol van “Father Dante”, Colin Salmon (Resident Evil) als “Father Quinn” en Ben Cross* (Dark Shadows, Exorcist: The Beginning, Hannibal 2006) als “Cardinal Matthews”. De opnames vonden plaats in het voorjaar van 2020 in Sofia, Bulgarije.

Wat verwacht jij van deze nieuwe bovennatuurlijk horror? Laat het ons weten. The Devil’s Light is vanaf 27 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie