Eerste foto’s The Last of Us seizoen 2

Volgend jaar keert de serie The Last of Us terug op HBO Max. Naast hoofdrol spelers Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy en Rutina Wesley als Maria, zijn er ook wat nieuwe castleden. Kaitlyn Dever als Abby, Isabela Merced als Dina, Young Mazino als Jesse, Ariela Barer als Mel, Tati Gabrielle als Nora, Spencer Lord als Owen en Danny Ramirez als Manny. Catherine O’Hara speelt ook een gastrol.

Heel veel weten we nog niet over The Last of Us seizoen 2. De nieuwe afleveringen zijn wederom geschreven door het duo Craig Mazin (maker de serie Chernobyl) en Neil Druckmann (The Last of Us-bedenker). Behalve dan dat is te verwachten dat het ongeveer het verhaal van de tweede game zal volgen, maar niet alles. Volgens Druckmann zal The Last of Us part II meer dan één tv-seizoen kosten om helemaal te vertellen.

Voor wie de serie of de games niet kent, een korte beschrijving van seizoen 1: The Last of Us speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingezet om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie