Eerste foto’s van ABC’s of Death

Xavier Gens is een van de regisseuren van de korte films van ABC’s of Death, daarnaast komt zijn nieuwste film The Divide ook bijna uit. Hij ‘lekte’ deze foto van zijn onderdeel aan ABC’s of Death. Op de facebook vermelden ze  het volgende:

We don’t condone any other ABC directors leaking images but Xavier is truly dangerous and we couldn’t stop him.

Het idee van ABC’s of Death is simpel. Men neme 26 regisseurs, 26 letters van het alfabet en dus 26 korte films. Elke korte film is gebaseerd op een letter uit het alfabet en natuurlijk gaat er in elke film iemand dood. Drafthouse Films, Timpson Films en Magnet Releasing hebben de krachten gebundeld.

Op de Facebook staat in een van de reacties vanuit de filmmakers ook dat het nog ‘a few months’ duurt voordat de film klaar is, 2012 is nog lang, dus laten we hopen dat hij naast Amerika ook snel in Nederland uitgebracht wordt.

Naast deze ‘gelekte’ foto van Xavier Gens z’n bijdrage, die er inderdaad veelbelovend uitziet, is er ook een andere foto gesignaleerd.

Yoshihiro Nishimura heeft op zijn blog een foto gepost die met zijn aandeel in een van de 26 verhalen te maken heeft. Deze foto zegt nog niks, omdat er geen details bekend zijn, maar deze foto belooft en zijn eerdere film (Tokyo Gore Police en Helldriver) belooft veel goeds.

Yoshihiro Nishimura heeft op zijn blog een foto gepost die met zijn aandeel in een van de 26 verhalen te maken heeft. Deze foto zegt nog niks, omdat er geen details bekend zijn, maar deze foto belooft dankzij zijn eerdere films (Tokyo Gore Police en Helldriver) veel goeds.

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie