Lees de eerste hoofdstukken en duik in de wereld van Orakel (Thomas Olde Heuvelt)

Orakel, het nieuwe boek van Thomas Olde Heuvelt, komt iets later uit dan de bedoeling was. In verband met de gesloten boekwinkels door de lockdown ligt het werk vanaf 10 februari in de winkels. Maar je kun nu al in de wereld van Orakel duiken.

De website van de schrijver is omgedoopt tot Thomas Universe, “Een geheel nieuwe, virtuele ervaring van de boeken van Thomas Olde Heuvelt, die steeds opnieuw wordt uitgebreid” en je kunt er als voorproefje op Orakel een spannend verhaal lezen van de Mammoet III, het productieplatform op de Noordzee waar nog maar twee maanden geleden heel wat meer gebeurde dan alleen een ongeluk…

Deze week zijn daar de drie eerste hoofdstukken van het komende boek aan toegevoegd. Begin via deze link met lezen. Volgende week wordt er nog iets uit de wereld van Orakel op de site geplaatst, wat dat is lees je op woensdag 20 januari.

Over Orakel: “Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen. Orakel, staat er op de achtersteven. Het ligt er, in alle opzichten, verkeerd. Emma kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat het luik op het hellende dek binnen. Niemand ziet haar ooit nog terug. Luca blijft verbijsterd achter: hij wilde haar wel achterna gaan, maar iets hield hem tegen. De uitdrukking op haar gezicht toen ze door het luik ging, heeft hem bang gemaakt…

Niet veel later zijn er elf mensen verdwenen, worden Luca en zijn moeder afgesloten van de wereld vastgehouden in een beveiligde instelling en staan de geheime diensten voor een raadsel. Alles moet uit de kast worden getrokken om een mediastorm te voorkomen. Maar als men graaft in een ver verleden om het mysterie van de Orakel te ontrafelen, ontdekt men dat het schip een voorbode is van iets onheilspellends. Iets dat ons aller toekomst op het spel zet.”

Meestal zetten we nu een linkje naar Bol of Amazon, waar je dan het boek kan reserveren. Hiervoor krijgen wij dan een kleine vergoeding om de kosten van de site te dekken. Dit keer kies ik daar niet voor en vraag ik je om het boek bij je boekwinkel in de buurt te bestellen. Ze hebben het nodig nu ze dicht moeten zijn en de meesten nemen bestellingen aan per mail of telefoon als ze geen webshop hebben.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie