Eerste hoofdstuk ‘Rot’ van Mo Hayder is alvast te lezen

Mo Hayder schrijft angstaanjagende thrillers die zeker onder de horrortak vallen. Ze beschrijft regelmatig wreedheden waar je u tegen zegt. Op de website van Uitgeverij Luitingh zegt ze:  ‘Wat de snoeiharde kanten van mijn boeken betreft… het beschrijven van vreselijke wreedheden… daarvoor heb ik als vrouw een soort vrijbrief. Als ik een man zou zijn, zou ik mijn boeken niet zo kunnen schrijven zonder volledig gestigmatiseerd te worden. De lezers zouden furieus zijn. Ik kom ermee weg omdat ik een vrouw ben.’

Haar nieuwste boek Rot komt eind deze maand in het Nederlands uit bij Uitgeverij Luitingh. En voor de fans heeft de uitgeverij een voorpublicatie van het boek online gezet. Dit boek gaat over een vrouw Sally die getrouwd was met een succesvolle zakenman. Nadat hij haar verlaten heeft voor een ander, blijft Sally met haar puberdochter alleen achter, zonder geld en werkervaring. Als haar dochter in de problemen komt, heeft ze geld nodig. Ze raakt verzeild in de criminele wereld van pornografie en drugs om aan dat geld te komen. En dan is er natuurlijk geen weg meer terug.

Nieuwsgierig geworden? Lees de voorpublicatie van het eerste hoofdstuk en een klein stukje van het tweede hoofdstuk hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Eerste hoofdstuk ‘Rot’ van Mo Hayder is alvast te lezen”

Plaats een reactie