Eerste hoofdstuk ‘Rot’ van Mo Hayder is alvast te lezen

Mo Hayder schrijft angstaanjagende thrillers die zeker onder de horrortak vallen. Ze beschrijft regelmatig wreedheden waar je u tegen zegt. Op de website van Uitgeverij Luitingh zegt ze:  ‘Wat de snoeiharde kanten van mijn boeken betreft… het beschrijven van vreselijke wreedheden… daarvoor heb ik als vrouw een soort vrijbrief. Als ik een man zou zijn, zou ik mijn boeken niet zo kunnen schrijven zonder volledig gestigmatiseerd te worden. De lezers zouden furieus zijn. Ik kom ermee weg omdat ik een vrouw ben.’

Haar nieuwste boek Rot komt eind deze maand in het Nederlands uit bij Uitgeverij Luitingh. En voor de fans heeft de uitgeverij een voorpublicatie van het boek online gezet. Dit boek gaat over een vrouw Sally die getrouwd was met een succesvolle zakenman. Nadat hij haar verlaten heeft voor een ander, blijft Sally met haar puberdochter alleen achter, zonder geld en werkervaring. Als haar dochter in de problemen komt, heeft ze geld nodig. Ze raakt verzeild in de criminele wereld van pornografie en drugs om aan dat geld te komen. En dan is er natuurlijk geen weg meer terug.

Nieuwsgierig geworden? Lees de voorpublicatie van het eerste hoofdstuk en een klein stukje van het tweede hoofdstuk hier.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Ben groot fan van Mo Hayder, hoewel niet al haar boeken even goed zijn. Haar boeken Birdman en The Treatment zijn echte aanraders.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x