Eerste in game beelden van Vampyr

De veelgeprezen ontwikkelingsstudio Dontnod en uitgever Focus Home Interactive nemen je vandaag middels een selectie nieuwe artworks mee terug naar 1918; het hoogtepunt van de Spaanse griep die de ooit bruisende bevolking van Londen decimeerde.
vampyr_artwork-03

vampyr_artwork-02

vampyr_artwork-01
Na afloop van de Eerste Wereldoorlog worden de overblijfselen van de verpletterde Europese steden geteisterd door een buitenlandse influenza. De ziekte verspreidt zich door de steegjes en straten van Londen en de stad ziet haar inwonersaantal dagelijks teruglopen. Terwijl de inwoners angstvallig binnen blijven in een poging om besmetting te voorkomen wagen alleen heiligen en dwazen zich nog buiten… maar zij die overblijven vormen een prooi voor een nieuwe predator, geslepen in de oorlog en nog dodelijker dan de influenza: de Vampieren.

Zonder dat de Londenaren ervan weten liggen ze op de loer, zich verhullend in het gehoest en de angstige kreten van het geplunderde Londen tijdens haar naoorlogse wederopbouw. In een stad die wederom onder vuur ligt was schuilen nog nooit zo makkelijk, en doet zich de ultieme kans voor om in het licht te treden!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x